Formulari d'accés

Història del Grup Mou-te

El Grup Mou-te és forma l’Any 1996 en el Districte de Les Corts amb la necessitat del moment en que no hi havien llocs per fer moviment (gimnàs, natació) per a dones de 40 anys en endevant sense arribar a la tercera edat.

La finalitat del Grup Mou-te, és en principi fer salut a través del moviment, movent totes les parts del nostre cos i en les diferents disciplines que podem oferir.

I no ens oblidem que hem format part en les celebracions del Districte com la Setmana de la DONA del 8 de març, la Mostra d’entitas amb participació  activa de les dones, la setmana de la Ciencia i Nutrició, 25 de novembre Dia contra la violencia a les Dones. Premis Mª Angels Rivas Ureña Cáncer de mama. Visita-Ajuntament-2010

També formen part del CNDC ( Consell Nacional de Dones de Catalunya).I al Consell per l'Igualtat , Ajuntament de Barcelona. I que varem participar el gener del 1.999 en el 1é Congrés de Dones de Barcelona, en el Palau de Congressos. I l’any 2009 en el 2on al Fòrum. També vàrem fer suport a l’iniciativa del Districte de posar a disposició de les dones, un punt d’informació per a dones amb problemes de maltractaments. Ara PIAD. (Punt d'informaciò i atenciò a les dones)

Premis

Al maig del 2001 i amb el suport de la Diputació de Barcelona el programa Surt Mou-te va ser distingit al Québec (Canadà) amb el 2n premi de videos del 8e´Congrés Mundial d’Esport per a tothom .Les dones del Grup Mou-te van participatr activament en aquest programa.

L’ any 2003 vàrem rebre del Ajuntament de Barcelona el premi Mª Aurelia Campmany (del pùblic asistent).  Per el programa "Dona Escolta el teu cos."

També hem format part de la Rua de Les Corts amb un ànim molt festiu i hem guanyat premi a la Carrossa més marxosa els anys 2010 i 2011 i a la carrossa més elaborada l’any 2012

Amb l’il -lusió i l’esforç de totes les monitores, professors i dones que han passat per al nostre Grup i amb el suport de les Institucions, Ajuntament i Generalitat i l’afany de seguiment de les actuals dones que cada dia conviuen en el Mou-te, hem arribat al 15é aniversari de la nostre Associació que vàrem celebrar l’any 2011 amb una trobada en la que també van participar persones vinculades a l’Administració.

 

Projecte de futur

Seguir treballant i gaudint de les activitats amb la il-lusió que ens carateritza i contant amb totes aquelles dones que vulguin participar en aquest projecte.

 

 

Traduir

Catalan English French Spanish

Entitats col.laboradores

 icd gran

esport3

 logo europolis

logoajuntament4