Formulari d'accés

Sortides

sortidabiblioteca2011

També som receptives per aprofitar les oportunitats que ens ofereixen les diverses exposicions en els museos i ampliar la nostre cultura. Últimament hem admirat les obres d’en Picasso de Tintoretto de Caravaggio de l’época del Cubisme, el museu Egipci, el Museu de les Arts Decoratives del Palau de Pedralbes, MACBA, MNAC, Museo d’Historia, De l’Indumentària, La Pedrera Caixafòrum, Cosmocaixa, Generalitat de Catalunya, Teatre del Liceu, Auditori de Barcelona, Aquari. Zoo, Torre de Collserola, Poble Espanyol, Sgda. Família, Parc Güell Biblioteca de Catalunya, Monument a Colom i altres.

 

Excursions

Ens hem desplaçat a Terrassa al Ctre. De Documentació i Museu Textil, Al Museo Paperer de Capellades, A Portaventura, A Olot, a la Fageda d’en Jordà. Hem anat a fer esquí de fons a Lles, calçotades a Vilafranca del Penedès i visitat el Museu del vi. A la setmana de Les flors de Girona i barri Jueu. Xatonades a Vilanova i la Geltrú i visitant el Museu Románic i del Ferrocarril. A l’Espluga de Francolí i el Museu dels estris del camp. A Sant Sadurni d’Anoia i les Caves Freixenet. Hem estat pels Castells de LLeida, Montclar, Monsonís. A Caldea (Andorra) al balneari. Als Santuaris de Núria i Montserrat.

Hem fet passejades amb bicicleta pel Port Olimpic, hem anat visitant amb vaixell la Vil.la Olímpica per vora mar, al Fòrum de les Cultures.

 

Festes

També hem cel-lebrat totes les festes tradicionals com dinar de Nadal, Festa Major, Carnestoltes amb les corresponents disfresses, sopar de fi de curs, Castanyada amb participació culinària per part de les dones.

Traduir

Catalan English French Spanish

Entitats col.laboradores

 icd gran

esport3

 logo europolis

logoajuntament4